Update: Geopend en extra hygiënische maatregelen. Klik voor meer info

Update

Momenteel is er terecht veel ophef in Nederland over de huidige situatie. U bent misschien bezorgd over of u nog wel terecht kunt voor uw afspraak. Na goed intern overleg hebben wij besloten voorlopig gewoon open te blijven. Er zijn mensen die mogelijk met klachten lopen of al een test hadden gepland en nu toch hulp nodig hebben. Ook voor de vaccinaties geldt dat niet iedereen zijn of haar reis kan annuleren en dus nog steeds vaccinaties nodig zijn.

Protocol bij onze klinieken

Wel nemen wij extra maatregelen omtrent de hygiëne om u en ons personeel te beschermen. Zo geven onze artsen en verpleegkundigen momenteel geen hand en vragen wij u om bij aankomst in de kliniek uw handen te wassen met water en zeep in de toiletten. Nadien kunt u in de wachtkamer plaatsnemen waar wij volgens de richtlijnen voldoende ruimte hebben gecreëerd tussen mensen.

Heeft u klachten die mogelijk bij het virus kunnen passen dan willen wij u vragen om uw afspraak te verplaatsen. U kunt daarvoor contact opnemen met onze klantenservice op nummer 085 065 7672.

Let op: Lab uitslagen kunnen mogelijk vertraagd zijn doordat testen die worden uitgevoerd i.v.m. de uitbraak voorrang krijgen in het lab.

Pin It on Pinterest

Share This