Vacature Basisarts Rotterdam

Reisvaccinaties & Seksuele Gezondheidszorg

StadsKliniek is een privékliniek die gespecialiseerd in de seksuele gezondheidszorg en reisvaccinaties. Voor onze kliniek in Rotterdam zijn wij per 1 januari 2019 op zoek naar een basisarts voor 24 uur per week. 

Als basisarts bij StadsKliniek  ben jij verantwoordelijk voor het uitvoeren van consulten met  patiënten die zich willen laten vaccineren i.v.m. hun reis naar het buitenland of een soa test willen afnemen. Je houdt zelfstandig spreekuur, neemt bloed en swabs af, geeft soa-behandelingen wanneer nodig of je dient een reisvaccinatie toe. Deze belangrijke maatschappelijke functie geeft jou de mogelijkheid om goed te kunnen luisteren naar het verhaal van patiënten en in functie daarvan verstrek je adviezen omtrent reisinenting en soa-preventie.

Je bent bereid te investeren in het ontwikkelen van jouw eigen kennis binnen het vakgebied en vindt het interessant om bij te dragen aan het onderhouden van onze relatie met cliënten.

Functieomschrijving:

  • Je bent afgestudeerd als (basis)arts
  • Je bent gemotiveerd
  • Je hebt een geldige BIG registratie;
  • Je bent leergierig en beschikt over actuele deskundigheid
  • Je vindt het uitdagend om in de private gezondheidszorg te werken waarbij de patiënt centraal staat;
  • Je hebt ervaring met verschillende softwaresystemen en leert snel;

Interesse in onze vacature?

Ben je geïnteresseerd in deze functie en denk je dat je de geschikte kandidaat bent die wij zoeken?  Wij nodigen je dan graag voor een sollicitatiegesprek zodat je jouw motivatie en profiel nader kunt toelichten.

 

T: 085 065 7672

Pin It on Pinterest

Share This