Vaccinatie kliniek Breda

 

 

Reisvaccinaties in Breda

Als je een verre reis gaat maken moet je je in veel gevallen laten vaccineren. Stadskliniek is gespecialiseerd in reisvaccinaties en reisadviezen. Bij onze kliniek in Breda kun je snel terecht voor persoonlijk reisadvies en jouw vaccinaties.

Geen lange wachttijden en altijd geholpen door een specialist. Maak vandaag nog een afspraak!

Afspraak maken?
Zo eenvoudig is het!

Direct een afspraak maken en zien welke data beschikbaar zijn.

Waarom kiezen voor Stadskliniek?

 

  • Direct een afspraak maken zonder wachttijden
  • Je wordt geholpen door een erkende arts / deskundige
  • 6 Locaties in heel Nederland
  • Stadskliniek beschikt over een LCR-registratie
  • Vaak geheel of gedeeltelijk vergoed door je zorgverzekeraar
  • Uitgebreid reisadvies
  • Malaria-advies inbegrepen

Direct een afspraak maken

Als je een afspraak wilt maken bij Stadskliniek is dit zo geregeld. Je kunt namelijk direct zelf een afspraak inplannen via onze online agenda. Zo zie je meteen wanneer wij plek voor je hebben en kun je langskomen. Uiteraard kun je ook altijd even bellen.

Een consult duurt vaak niet lang. Dit betekent dat je snel weer klaar bent en naar huis kunt. Bekijk nu de online agenda of bel.

Reizigersvaccinaties in Breda zonder wachttijd

Woon je in Breda? Bij onze kliniek aan de Luciastraat kun je langskomen voor een consult. Deze locatie is goed bereikbaar en we zijn elke werkdag van 9:30 tot 18:00 uur geopend. Op maandag is er een avondspreekuur.

Wij werken zonder lange wachtlijsten. Kijk nu wanneer we plek hebben in onze agenda en maak direct een afspraak.

Woon je elders in Nederland? Naast Breda hebben wij ook vestigingen in AmsterdamRotterdam, UtrechtDen Haag, en Eindhoven. Ook hier staan wij voor je klaar.

Ik ga reizen. Welke vaccinaties heb ik nodig?

Misschien weet je al precies welke vaccinaties je nodig hebt. Of wellicht heb je nog een aantal vragen. Onze specialisten helpen je met deskundig advies op maat. Zo ga je altijd goed voorbereid op reis.

Ook hebben we een overzicht opgesteld met de aanbevolen reisvaccinaties per bestemming. Hier kun je snel bekijken welke vaccinaties worden aangeraden per land.

Vaccinaties en Malaria tabletten

Niet alleen voor reizigersvaccinaties en inentingen ben je bij ons aan het juiste adres, ook voor Malariatabletten zit je bij Stadskliniek goed. Bekijk ook onze speciale Malaria pagina om te zien in welke landen Malaria voorkomt.

 

Vaccinaties Stadskliniek-Breda

 

 

 

 

 

StadsKliniek Breda

(gratis parkeren)

Luciastraat 93 B
4813 CX Breda

E-mail: contact@stadskliniek.nl

Telefoon: 085 065 7672

Openingstijden:

Maandag:     09:30-18:00
Dinsdag:       09:30-18:00
Woensdag:   Gesloten
Donderdag:  09:30-18:00
Vrijdag:         09:00-17:00
Zaterdag:     Gesloten
Zondag:       Gesloten

 

 

Locatie StadsKliniek Breda

StadsKliniek Breda is gelegen aan de Luciastraat en bevindt zich in een rustige omgeving in de wijk Princenhage. Onze kliniek is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. U kunt gratis parkeren op het aangelegen parkeerterrein. StadsKliniek is gevestigd in hetzelfde gebouw als zorginstelling Thebe Haga en restaurant ‘D’n Heerlijckheid’.

U kunt het gebouw naar binnen bij de centrale entree van restaurant ‘D’n Heerlijckheid’. Via de trapopgang komt u op de eerste verdieping waar u rechts aan het einde van de gang plaats kunt nemen in de wachtkamer.

Pin It on Pinterest

Share This